کاردانی آشپزی

تعریف و هدف دوره کاردانی حرفه ای آشپزی

آموزش آشپزی در مقطع کاردانی به هدف جذب فارغ التحصیلان در مراکز تولید غذا بخصوص تاسیسات پذیرایی طراحی و تدوین گردیده است و زمینه ی اجرایی این رشته در کشور نیز فراهم است و می تواند خلاء های ناشی از کمبود تخصص در امر پخت غذا دز هتل، واحدهای پذیرایی، رستوران ها و طبخ کنندگان غذا در مجتمع های اداری، سازمان ها و بیمارستان ها را تا حد زیادی پوشش دهد.

سر فصل دروس دوره کاردانی حرفه ای آشپزی

ترم اول
ترم دوم
ترم سوم
ترم چهارم