کارشناسی آشپزی

تعریف و هدف دوره ی کارشناسی حرفه ای آشپزی-آشپزی ملل

آموزش آشپزی در مقطع کارشناسی آشپزی ایرانی با هدف جذب فارغ التحصیلان در مراکز تولید غذا بخصوص تاسیسات پذیرایی طراحی و تدوین گردیده است و امید است که تزریق دانش جدید به این واحدهای پذیرایی بتواند زمینه توسعه غذاهای ایرانی را در کشور نیز فراهم سازد و خلاءهای ناشی از محدودیت انتخاب را در هتل ها، واحدهای پذیرایی، رستوران ها و طبخ کنندگان غذا در مجتمع های اداری، سازمان ها و بیمارستان ها را تا حد زیادی پوشش دهد.

سر فصل دروس دوره ی کارشناسی حرفه ای آشپزی-آشپزی ملل

ترم اول
ترم دوم
ترم سوم
ترم چهارم